Haemme tuotantokoordinaattoria

Haluatko tehdä töitä ilmastoystävällisen energian parissa?

Rototecin liiketoiminta on vahvalla kasvu-uralla ja etsimme koordinaattoria Vantaan toimipisteeseen hoitamaan pienkohteitamme koko Suomen alueella.

Vastaat porauksien ja putkitöiden sujuvasta toteutuksesta pienkohteissamme. Varmistat, että tarvittavat resurssit ovat oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Toimit yhteyshenkilönä sekä asiakkaille että aliurakoitsijoille.

Sinulla pysyy langat käsissä ja olet hyvä sumplimaan asioita. Omaat erinomaiset kommunikaatiotaidot ja olet asiakaspalveluhenkinen.

Sinulla voi olla kaupallinen tai tekninen koulutus ja kokemusta rakennus- tai maanrakennusalasta tai logistiikan alalta. Tehtävässä pärjääminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Rototec on menestyvä yritys osaksi sen vuoksi, että kulttuuriin kuuluu suhtautua asioihin hyvällä huumorilla, vaikka työt tehdäänkin ammattimaisella otteella. Tätä ominaisuutta toivotaan sinultakin. Tarjoamme sinulle joustavat työajat, energisen työilmapiirin ja kehittymis- ja kasvumahdollisuuden tulevaisuuden alalla. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen. Lue lisää ja hae mukaan kiven kovaan tiimiimme!

Rototec_rekry_800x500_6

Share: