Palvelut

Rototec on Euroopan suurin maalämpöön ja maaviileään erikoistunut yritys. Kokeneet asiantuntijamme ovat käytössäsi hankkeen alkumetreiltä toteutukseen asti.

Rototec suunnittelee ja toteuttaa haastavatkin kohteet

Etsitkö luotettavaa kumppania kiinteistösi maalämpöhankkeelle? Konsultoimme ja toteutamme maalämpöprojektit yhteistyössä kumppaniverkostomme kanssa niin suunnitteilla oleville kohteille kuin jo olemassa oleville kiinteistöille. Tutustu toteuttamiimme kohteisiin.

Rototec - konsultointi

Konsultointi

Olemme tukenasi kaikissa maalämpöhankkeen vaiheissa alkusuunnittelusta toteutukseen ja loppuraportointiin. Tutustu konsultointipalveluihimme.
Rototec - Maalämpökaivon poraus

Maalämpökaivon poraus

Yli 60 000 maalämpökaivon kokemuksella hoidamme kaivojen porauksen aina ammattimaisesti, sujuvasti ja turvallisesti.

keskisyvat-energiakaivot-rototec-img2

Keskisyvät energiakaivot

Keskisyvillä kaivoilla saadaan hyödynnettyä syvemmältä kalliosta saatavilla oleva suurempi energiamäärä. Rototec Consulting auttaa parhaan mahdollisen kaivokentän suunnittelussa.

Rototec-yhteistyökumppanina-esite

Lataa esite — Rototec yhteistyökumppanina

Sertifioidun kumppanin kanssa geoenergiaprojekti sujuu mallikkaasti suunnittelusta toteutukseen! Esitteessä kerromme tarkemmin siitä, miksi yhteistyö Rototecin kanssa seuraavassa geoenergiaprojektissanne kannattaa.

Haluatko keskustella asiantuntijan kanssa?

Jätä meille viesti, mikäli olet kiinnostunut palveluistamme tai sinulla on kysymyksiä geoenergiaan liittyen. Asiakaspalvelumme ottaa sinuun yhteyttä niin pian kuin mahdollista.
Myymme suoraan ainoastaan yritysasiakkaille.