Tietoa maalämmöstä suunnittelutoimistoille

Hiilineutraali, vihreä maalämpö on kustannustehokas tulevaisuuden energiamuoto, joka auttaa kiinteistöjä saavuttamaan kansainväliset ympäristösertifikaatit kuten BREEM ja LEED. 

Maalämpö on edelläkävijöiden valinta

Mitä suuremmasta ja monimutkaisemmasta kohteesta on kysymys, sitä tärkeämpää on ympäristövaikutusten minimointi. Maalämpö on yksi tekijä, jonka avulla kiinteistöt voivat täyttää kansainvälisten ympäristösertifikaattien vaatimukset. Se on edullinen, riippumaton ja päästötön energiamuoto, jota riittää Suomen maaperässä loputtomasti. 

Asiantuntijamme tekevät läheistä yhteistyötä suunnittelutoimistojen kanssa. Autamme suunnittelemaan kohteeseen parhaan mahdollisen maalämpöratkaisun yksityiskohtia myöten.

Konsultointi

Olemme tukenasi kaikissa maalämpöhankkeen vaiheissa alkusuunnittelusta toteutukseen ja loppuraportointiin.

Poraus

Yli 60 000 maalämpökaivon kokemuksella hoidamme kaivojen porauksen aina ammattimaisesti, sujuvasti ja turvallisesti.

Vertaile eri lämmitysmuotojen päästöjä laskurin avulla

Maalämpölaskuri auttaa sinua hahmottamaan kuinka paljon voit säästää päästöjä maalämmön avulla.

Lue asiantuntija-artikkeleita

Blogimme tarjoaa inspiraatiota ja uutta tietoa maalämmöistä kaikille aiheesta kiinnostuneille. Autamme ymmärtämään, miksi maalämpö ja maaviileä ovat tulevaisuuden valintoja, ja mitä me Rototecillä teemme kestävämmän tulevaisuuden rakentamiseksi. 

Rototec-Maalampo-vai-kaukolampo

Lataa opas — Maalämpö vai kaukolämpö?

Lämmitysjärjestelmän valinta ei ole se yksinkertaisin tehtävä. Kiinteistöjen erilaisia tarpeita ja etenkään energian hinnan kehitystä ei ole aina helppoa ennustaa. Suuremmissa kiinteistökokonaisuuksissa valinta voidaan tehdä käytännössä kahden lämmitysmuodon, kaukolämmön ja maalämmön välillä.

Haluatko keskustella asiantuntijan kanssa?

Jätä meille viesti, mikäli olet kiinnostunut palveluistamme tai sinulla on kysymyksiä geoenergiaan liittyen. Asiakaspalvelumme ottaa sinuun yhteyttä niin pian kuin mahdollista.
Myymme suoraan ainoastaan yritysasiakkaille.