1,4 miljoonaa euroa UNHCR:lle ja Ukrainan pakolaisille

Olemme saavuttaneet tavoitteemme! Pääomistajamme Formica Capital aloitti kampanjan puolitoista viikkoa sitten kerätäkseen rahaa Ukrainan pakolaisille. Jokaista euroa kohden, jonka Formican yhteistyöyritykset ja niiden työntekijät; Rototec, Ecokraft, ChargeNode, Nock, Swedish Algae Factory ja Orbital Systems lahjoittivat, Formica lahjoitti myös saman verran ja Formican omistajat viisinkertaistivat summan.

Kaiken tämän jälkeen koko lopullisen summan tuplasi vielä Akelius säätiö! Joten jokainen euro, jonka yritykset ja työntekijät lahjoittivat, kerrottiin lopulta 14:lla! Eli nyt lopullinen kokonaissumma on yhteensä 1.4 miljoonaa euroa ja tämä koko summa lahjoitetaan tukemaan UNHCR:n tärkeää työtä.

Olemme todella onnellisia tämän kampanjan suosiosta ja haluamme kiittää kaikkia, jotka osallistuivat tähän kampanjaan tukemalla UNHCR:n työtä Ukrainan hyväksi.

Yhdessä voimme auttaa.

Rototec ja Formica Capital

Inlagg_Rototec_1080x1080px_ukraine_FI-400x0-c-default

 

Share:

Haluatko keskustella asiantuntijan kanssa?

Jätä meille viesti, mikäli olet kiinnostunut palveluistamme tai sinulla on kysymyksiä geoenergiaan liittyen. Asiakaspalvelumme ottaa sinuun yhteyttä niin pian kuin mahdollista.
Myymme suoraan ainoastaan yritysasiakkaille.