Alexej von Bagh Rototec Groupin toimitusjohtajaksi

Alexej von Bagh (49) on nimitetty Rototec Groupin toimitusjohtajaksi 1.6.2017 alkaen. von Bagh on koulutukseltaan diplomi-insinööri.

Alexej von Bagh on tehnyt pitkän uran Vianorissa, jossa hän on toiminut muun muassa Vianor Groupin toimitusjohtajana. Hänellä on mittava kokemus johtamisesta sekä johtamisjärjestelmien ja konseptien kehittämisestä. Rototecin markkina-alue on von Baghille tuttu, sillä hän on Suomen lisäksi asunut ja työskennellyt muun muassa Norjassa.

”Rototec on erittäin kiinnostava kasvuyritys. Geoenergia-alalla on valtava potentiaali ja sillä rakennetaan parempaa tulevaisuutta tuleville sukupolville. Arvostan kokonaisvastuuta, joka tulee toimitusjohtajan roolin mukana. Pidän myös työskentelystä eri kansallisuuksien kanssa. Tätä kaikkea Rototecilla on tarjota”, von Bagh kertoo syistä, joiden vuoksi hän valitsi Rototecin.

Rototecin tähänastinen toimitusjohtaja ja yksi yhtiön perustajista, Mikko Ojanne siirtyy yhtiön varatoimitusjohtajaksi.

”Olen erittäin tyytyväinen, että löysimme toimitusjohtajaksi kokeneen ammattilaisen. Rototec on kasvanut 10 vuodessa siihen kokoluokkaan, että nyt oli oikea hetki palkata toimitusjohtaja johtamaan tulevaa kasvua. Varatoimitusjohtajana pystyn keskittymään tehtäviin, joissa olen vahvimmillani: kentällä työskentelyyn ja yrityksen kehittämiseen. Olen vakuuttunut, että von Bagh on oikea mies tehtävään”, Mikko Ojanne kertoo.

Lisätietoja:
Alexej von Bagh
toimitusjohtaja
Rototec Group
+358 50 597 8550
alexej.vonbagh@rototec.fi

Mikko Ojanne
varatoimitusjohtaja
Rototec Group
+46 70 952 14 81
mikko.ojanne@rototec.se

Share:

Haluatko keskustella asiantuntijan kanssa?

Jätä meille viesti, mikäli olet kiinnostunut palveluistamme tai sinulla on kysymyksiä geoenergiaan liittyen. Asiakaspalvelumme ottaa sinuun yhteyttä niin pian kuin mahdollista.
Myymme suoraan ainoastaan yritysasiakkaille.