"Olemme todella hyviä siinä mitä teemme"

Tapaa tiimiämme. Haluamme välillä esitellä työntekijöitämme. Tällä kertaa esittelemme Mia Simmelvuon, joka on aloittanut Rototec Group:issa tehtävässä Financial Controller yli vuosi sitten. Hänen vastuisiinsa kuuluu Suomen yrityksen luvut ja kirjanpito, koko groupin tulos ja taloudellisten raporttien laatiminen johtoryhmälle. Hän on myös mukana Rototecin HYBGEO projektissa ja vastaa projektin taloudellisesta puolesta. Hän pitää huolen siirtohinnoittelusta ja veroasioista ja hänellä on myös suuri rooli tulevassa ERP projektissa. Ennen Rototecille tuloaan Mia työskenteli auditoijana EY:llä ja sitä ennen hän on työskennellyt kirjanpitäjänä rahoitusalan yrityksessä.

”Tulin Rototecille, koska tämä rooli sisältää kaiken mitä haluan tehdä ja voin työskennelleä konsernilla, joka toimii Pohjoismaissa. Minulla on ollut työssäni pohjoismaisia asiakkaita aiemmin. Geoenergia on uusi alue minulle, mutta pidän sen vastuullisuusaspektista. Rototec on sopivan kokoinen yritys minulle, (pk-yritys), mutta me haluamme myös kasvaa ja kansainvälistyä. Uskon, että Rototecilla on paljon potentiaalia. Vapaa-ajallaan Mia pelaa koripalloa 4:s divarissa ja käy myös salilla. Silloin hän myös nauttii ajastaan ystävien kanssa.

”Näen Rototecin tulevaisuuden todella kirkkaana ja yrityksellä on paljon mahdollisuuksia. Geoenergia on todella ajankohtainen aihe tällä hetkellä. Mitä enemmän viemme sitä ihmisten tietoisuuteen, sitä enemmän meilläkin on mahdollisuuksia. Olemme todella hyviä siinä mitä teemme. Meidän pitää vain pitää huoli, että kaikki tietävät sen. Voimme laajentua jopa nykyisillä markkinoillamme uusiin kaupunkeihin.”

Share: