Rototec on allekirjoittanut Green Building Councilin hiilineutraali rakennettu ympäristö 2035 toimintaohjelman

Rototec on allekirjoittanut toimintaohjelman, jolla kehitämme liiketoiminnastamme hiilineutraalia yhdessä 23 muun yrityksen ja kaupungin kanssa. Haluamme rakennetun ympäristön hiilineutraaliksi vuoteen 2035 mennessä. Lue koko Green Building Council Finlandin tiedote aiheesta ja katso ympäristöministeri Krista Mikkosen tukitervehdys Hiilineutraalin rakennetun ympäristön toimintaohjelmalle.

”Toimintaympäristön muutoksiin ennakoivasti reagoineet yritykset, siis alan edelläkävijät, ovat nyt jo sitoutuneet hiilineutraaliustavoitteisiin ja aktiivisesti kehittävät toimintaansa vähähiiliseksi ja kiertotaloudelliseksi. Nyt päivitetty Hiilineutraalin rakennetun ympäristön toimintaohjelma on selkeä pohja omalle suunnitelmalle. Se tarjoaa kaikenkokoisille toimijoille suuntaviivat oman toiminnan kehittämiselle. Selkeisiin toimenpidetauluihin on koottu keskeiset toimenpiteet, aihealueittain, aikajanalle asetettuna.”

 

Share:

Haluatko keskustella asiantuntijan kanssa?

Jätä meille viesti, mikäli olet kiinnostunut palveluistamme tai sinulla on kysymyksiä geoenergiaan liittyen. Asiakaspalvelumme ottaa sinuun yhteyttä niin pian kuin mahdollista.
Myymme suoraan ainoastaan yritysasiakkaille.