Rototecin missio on linjassa kesäharjoittelijamme Elina Bakin tulevaisuuden suunnitelmien kanssa

Kesähengessä päätimme esitellä kesäharjoittelijamme Elina Bakin, joka työskentelee projektipäällikkönä tänä kesänä Suomessa. On hienoa kuulla mitä uusi tulokas ajattelee työskentelystä Rototecilla.

Elina opiskelee ympäristö- ja energiatekniikkaa Tampereen ammattikorkeakoulussa kansainvälisellä linjalla, ja syksyllä hän jatkaa kolmannen vuoden opintoja.

“Tämä ala on erittäin monipuolinen ja täynnä mahdollisuuksia, joten on hienoa olla mukana oppimassa geoenergia-alasta aitiopaikalla! Rototecin missio on ehdottomasti linjassa sen kanssa, mihin haluaisin tulevaisuudessa uppoutua täysillä”, Elina kertoo suunnitelmistaan.

Elina työskentelen tämän kesän projektipäällikkönä, mutta on päässyt perehtymään myös suunnittelun ihmeelliseen maailmaan. Käytännössä hänen työnsä sisältää työmaiden sujuvuuden varmistamista, kokonaiskuvan hallitsemista ja kaikkien osapuolten informoimista; toisin sanoen,hän tuuraa Rototecin projektipäällikköitä ja pitää hommat pyörimässä, kunnes he palaavat takaisin lomiltaan.

“Välillä tulee ongelmatilanteita ratkottavaksi, mutta työkaverit ovat aina auttamassa ja antamassa neuvoja, jos en itse ole varma ratkaisun suhteen. Työilmapiiri on siis rento, mutta osaava, ja olen viihtynyt jo heti ensimmäisestä päivästä lähtien”, kertoo Eina työstään.

“On myös erittäin mukavaa päästä ajelemaan halki Suomen komeita maisemia firman ketterällä Caddylla ja tutustumaan Rototecin koviin tekijöihin, mielenkiintoisiin projekteihin ja mukaviin asiakkaisiin”, hän lisää.

Vapaa-ajallaan Elina kokeilee uusia reseptejä ja leipomuksia, ahmii kirjoja sekä tekee vapaaehtoistyötä. Kiitokset Elinalle haastattelusta ja toivotamme hänelle hyvää kesää Rototecilla!

Share: