"Työskentelemme hyvän asian hyväksi"

Tapaa tiimiämme. Jussi Polso on työskennellyt Rototecilla kolme vuotta projektipäällikkönä.

”Työni on tosi monipuolista ja kaikki päivät ovat hyvin erilaisia, josta nautin suuresti. Yhtenä päivänä työskentelen toimistolla tai kotoa ja toisena vierailen työmaalla katsomassa, että kaikki sujuu sovitusti. Tämä tehtävä vaatii paljon tietoa geoenergiasta yleensä yleisiin sopimusehtoihin. Tietoa pitää myös paljon hakea itse ja pitää tietää mistä se löytyy” kertoo Jussi työstään.

Jussi pitää ongelman ratkaisusta ja työskentelystä asiakkaiden kanssa. Välillä aikataulut muuttuvat ja on tarve muokata niitä esim. jos porakone hajoaa. ”Parasta työssäni on vapaus päättää kuinka ja miten työni teen ja nähdä kuinka hienoa työtä voimme tehdä yhdessä ja nähdä asiakkaat tyytyväisinä.”

Työskentely ilmastoystävällisen energian eteen on myös hyvin motivoivaa Jussille.”Työskentelemme hyvän asian hyväksi, asiakkaamme saavat kustannustehokasta ja ekologista energiaa. Uskon että Rototeciall on hieno tulevaisuus edessään, markkinat kasvavat ja meillä on vielä paljon tehtävää saavuttaaksemme hiilineutraali lämmitys ja viilennys. Kehitämme koko ajan toimintojamme ja tuotantoamme.”

Vapaa-ajallaan Jussi viettää aikaa mielellään lasten kanssa, pelaa padelia ja squashia tai lähtee kalastamaan tai metsästämään. Unohtamatta mukavia leffailtoja perheen kanssa.

Jussi Polso-min

Share:

Haluatko keskustella asiantuntijan kanssa?

Jätä meille viesti, mikäli olet kiinnostunut palveluistamme tai sinulla on kysymyksiä geoenergiaan liittyen. Asiakaspalvelumme ottaa sinuun yhteyttä niin pian kuin mahdollista.
Myymme suoraan ainoastaan yritysasiakkaille.