Mallinnukset

Energiakaivokenttien optimaalinen mitoitus varmistetaan EED-simuloinnilla.

EED-simulointi

Termisestä vastetestistä (TRT) saatua dataa käytetään mallinnusohjelmassa, jolla arvioidaan maalämpökaivokentän riittävyys ja toimivuus.

Maalämpökaivojen määrä, syvyys ja keskinäiset etäisyydet on mitoitettava aina kohdekiinteistön tarpeiden mukaan. Rototec varmistaa maalämpökaivokenttien optimaalisen toiminnan käyttämällä kansainvälistä EED-suunnittelu- ja mallinnusohjelmaa (Earth Energy Designer). Sen avulla energiantarvetta simuloidaan tyypillisesti 20–30 vuotta eteenpäin, mutta tarvittaessa simulointi voi yltää jopa 100 vuoden päähän. 

EED-simuloinnin tuloksia hyödynnetään poraussuunnitelman luomisessa.

simulointi

Rototec varmistaa maalämpökaivokenttien optimaalisen toiminnan käyttämällä kansainvälistä EED-suunnittelu- ja mallinnusohjelmaa (Earth Energy Designer).

Konsultoinnin palvelut

Konsultointi ja koulutus

Saat Rototecilta apua ja koulutusta kaikkiin maalämpöhankkeen vaiheisiin liittyvissä kysymyksissä.

Esiselvitys

Esiselvitys varmistaa maalämmön sopivuuden kiinteistön lämmitysratkaisuksi ja vähentää hankkeen taloudellisia ja operatiivisia riskejä.

Suunnittelu

Suunnittelemme haastavatkin maalämpökokonaisuudet yhdessä kumppaniverkostomme kanssa. 

Mittaukset

Rototecilta saat TRT eli termisen vastetestin, lämpökaivojen sijainnin todentamisen ja  muut suunnittelua tukevat mittaukset.

Mallinnukset

TRT:stä saatua  dataa käytetään EED-mallinnusohjelmassa, jolla arvioidaan maalämpökaivokentän riittävyys ja toimivuus.

Lue asiantuntija-artikkeleita

Blogimme tarjoaa inspiraatiota ja uutta tietoa maalämmöistä kaikille aiheesta kiinnostuneille. Autamme ymmärtämään, miksi maalämpö ja maaviileä ovat tulevaisuuden valintoja, ja mitä me Rototecillä teemme kestävämmän tulevaisuuden rakentamiseksi.

Rototec-yhteistyökumppanina-esite

Lataa esite — Rototec yhteistyökumppanina

Sertifioidun kumppanin kanssa geoenergiaprojekti sujuu mallikkaasti suunnittelusta toteutukseen! Esitteessä kerromme tarkemmin siitä, miksi yhteistyö Rototecin kanssa seuraavassa geoenergiaprojektissanne kannattaa.

Haluatko keskustella asiantuntijan kanssa?

Jätä meille viesti, mikäli olet kiinnostunut palveluistamme tai sinulla on kysymyksiä geoenergiaan liittyen. Asiakaspalvelumme ottaa sinuun yhteyttä niin pian kuin mahdollista.
Myymme suoraan ainoastaan yritysasiakkaille.