Rototec yrityksenä

Rototec-konsernin rakenne ja omistus

Rototec on perustettu vuonna 2007. Nykyään Rototec-konsernin Eli RGE Holding Oy:n muodostavat seitsemän operatiivista yhtiötä: 

  • Rototec Oy ja Enersys (Suomi) 
  • Rototec AB ja Fürst VVS- & Energiteknik AB (Ruotsi) 
  • Rototec AS (Norja)
  • Rototec LLC (USA)
  • Rototec Consulting

Rototec palvelee valtakunnallisesti jokaisella toimialueellaan. Vuonna 2023 Rototecin liikevaihto oli 81,5 m€. Rototec työllistää noin 120 henkilöä. 

Rototecin pääomistaja on ruotsalainen Formica Capital, joka on vuonna 2018 ruotsalaisen Olsson Eriksson perheen perustama sijoitusyhtiö. Formica Capital sijoittaa pitkäjänteisesti yrityksiin, joilla on hyvä potentiaali ja sitoumus globaalien haasteiden ratkaisemiseen kuten ilmastonmuutoksen hidastamiseen. Formica Capital on sitoutunut kestävään kehitykseen ja kasvattamaan ja kehittämään omistamiaan yrityksiä vastuullisesti. Formica on latinaa ja tarkoittaa muurahaista, joka symboloi sitä kuinka voimme yhdessä rakentaa yhteiskunnastamme paremman paikan asua ja elää.

Rototec - Tavoitteet, arvot ja vastuullisuus

Tavoitteet, arvot ja vastuullisuus

Rototec on innovatiivinen geoenergian edelläkävijä. Haluamme olla energiavallankumouksen etujoukoissa tekemässä parempaa huomista tuleville sukupolville. Uskomme siihen, että ilmastonmuutoksen pahimmat skenaariot ovat estettävissä uusiutuvaa energiaa suosivalla politiikalla. Meillä Pohjoismaissa on jalkojemme alla kaikki, mitä tarvitsemme kiinteistöjen lämmitykseen ja viilennykseen. Kannustamme kaikenkokoisia kiinteistöjä valitsemaan riippumattoman, uusiutuvan ja kustannustehokkaan energian.

Lue lisää referensseistämme

Toimimme Rototecilla vastuullisesti ja halu korkeaan laatuun ohjaa kaikkea toimintaamme. Käytämme ainoastaan ympäristöystävällistä maalämpönestettä ja porausöljyä. Pidämme huolta työturvallisuudesta käyttämällä aina tarvittavia suojavarusteita ja noudattamalla suojaetäisyyksiä. Porareidemme käytössä on tarkistuslista, jolla työvaiheiden turvallisuus käydään lävitse jokaisella porauskerralla. Meillä on myös toimintasuunnitelmat mahdollisten onnettomuustilanteiden varalle. Työntekijöiden tasa-arvoinen kohtelu ikään, sukupuoleen, uskontoon tai etniseen taustaan katsomatta on meille tärkeää.

Lue lisää vastuullisuudestamme.

DNV logo colors - cropped

Rototecin tapa toimia

Rototecille on ensimmäisenä geoenergia-alan yrityksenä myönnetty pohjoismaiden laajuiset laadun, ympäristön ja työturvallisuuden kattavat sertifioinnit. ISO 14001-sertifiointi osoittaa sitoutumisemme ympäristönsuojeluun ja kestävään kehitykseen, kun taas ISO 9001 on tae palveluidemme ja liiketoimintamme laadusta. ISO 45001 puolestaan näyttää, että työskentelemme turvallisen ja terveen työpaikan luomiseksi. Sertifikaatit vahvistavat jälleen kerran, että meille Rototecilla on tärkeää toimia vastuullisesti ja tarjota laadukkaita palveluita – asiakkaidemme, työntekijöidemme ja yhteisen ympäristömme ehdoilla.

Miten kaikki alkoi? Lue Rototecin tarina.

Rototec-yhteistyökumppanina-esite_featured-img

Lataa esite — Rototec yhteistyökumppanina

Sertifioidun kumppanin kanssa geoenergiaprojekti sujuu mallikkaasti suunnittelusta toteutukseen! Esitteessä kerromme tarkemmin siitä, miksi yhteistyö Rototecin kanssa seuraavassa geoenergiaprojektissanne kannattaa.