Tietoa maalämmöstä jälleenmyyjälle

Etsitkö kokenutta kumppania maalämpökaivojen poraukseen? Rototec toteuttaa porauksen ammattitaidolla ja koko projektin alusta loppuun yhteistyössä kanssasi. 

Luotettava maalämpökenttien toteuttaja

Rototec on monen lämpöpumpputoimittajan pitkäaikainen luottokumppani. Voit tilata lämpökaivon porauksen helposti Rotomap-palvelumme kautta, mistä näet mm. heti vapaat porausajat, voit seurata projektin etenemistä ja tulostaa tiedot verottajan työntekijätietojen rakentamisilmoitukseen. Hoidamme vahvalla ammattitaidolla kaikki poraukseen liittyvät luvat ja asiapaperit sekä konsultoimme tarvittaessa hankkeen toteutuksessa. 

Lataa Rotomap puhelimeesi

Kun olet ladannut Rotomapin puhelimeesi, 
pyydä meiltä käyttäjätunnukset.

Rotomap-app

 

Maalämpökaivon poraus

Yli 60 000 maalämpökaivon kokemuksella hoidamme kaivojen porauksen aina ammattimaisesti, sujuvasti ja turvallisesti.

Lue asiantuntija-artikkeleita

Blogimme tarjoaa inspiraatiota ja uutta tietoa maalämmöistä kaikille aiheesta kiinnostuneille. Autamme ymmärtämään, miksi maalämpö ja maaviileä ovat tulevaisuuden valintoja, ja mitä me Rototecillä teemme kestävämmän tulevaisuuden rakentamiseksi.

Rototec-yhteistyökumppanina-esite

Lataa esite — Rototec yhteistyökumppanina

Sertifioidun kumppanin kanssa geoenergiaprojekti sujuu mallikkaasti suunnittelusta toteutukseen! Esitteessä kerromme tarkemmin siitä, miksi yhteistyö Rototecin kanssa seuraavassa geoenergiaprojektissanne kannattaa.

Haluatko keskustella asiantuntijan kanssa?

Jätä meille viesti, mikäli olet kiinnostunut palveluistamme tai sinulla on kysymyksiä geoenergiaan liittyen. Asiakaspalvelumme ottaa sinuun yhteyttä niin pian kuin mahdollista.
Myymme suoraan ainoastaan yritysasiakkaille.