Tietoa maalämmöstä rakennusliikkeelle

Valitse maalämpöhankkeelle kumppaniksi luotettava ja kokenut asiantuntija. Hoidamme halutessasi kokonaisuuden konsultoinnista asennukseen asti. 

Suomen kokenein maalämpöprojektien toteuttaja

Maalämpö on yhä useamman kiinteistön valinta. Paitsi että maalämpö on riippumaton, edullinen ja uusiutuva energiamuoto, se nostaa kiinteistön arvoa ja helpottaa kiinteistön markkinointia ja myyntiä. Vihreä energiamuoto maalämpö kiinnostaa potentiaalisia ostajia tai vuokralaisia. Maalämpö on erinomainen valinta hankkeissa, missä kiinteistön ympäristövaikutukset halutaan minimoida, ja suunnittelussa ja toteutuksessa tähdätään esimerkiksi BREEM- tai LEED-sertifiointiin.

Rototecillä on pitkä kokemus erityyppisistä ja myös erittäin suurista rakennushankkeista. Kiinnitämme erityishuomiota projektinhallintaan, turvallisuuteen ja laatuun. Meillä on kattava ja erittäin asiantunteva kumppaniverkosto. 

Konsultointi

Olemme tukenasi kaikissa maalämpöhankkeen vaiheissa alkusuunnittelusta toteutukseen ja loppuraportointiin. 

Maalämpökaivon poraus

Yli 60 000 maalämpökaivon kokemuksella hoidamme kaivojen porauksen aina ammattimaisesti, sujuvasti ja turvallisesti.

Vertaile eri lämmitysmuotojen päästöjä laskurin avulla

Maalämpölaskuri auttaa sinua hahmottamaan kuinka paljon voit säästää päästöjä maalämmön avulla.

Lue asiantuntija-artikkeleita

Blogimme tarjoaa inspiraatiota ja uutta tietoa maalämmöistä kaikille aiheesta kiinnostuneille. Autamme ymmärtämään, miksi maalämpö ja maaviileä ovat tulevaisuuden valintoja, ja mitä me Rototecillä teemme kestävämmän tulevaisuuden rakentamiseksi.

Rototec-Maalampo-vai-kaukolampo

Lataa opas — Maalämpö vai kaukolämpö?

Lämmitysjärjestelmän valinta ei ole se yksinkertaisin tehtävä. Kiinteistöjen erilaisia tarpeita ja etenkään energian hinnan kehitystä ei ole aina helppoa ennustaa. Suuremmissa kiinteistökokonaisuuksissa valinta voidaan tehdä käytännössä kahden lämmitysmuodon, kaukolämmön ja maalämmön välillä.

Haluatko keskustella asiantuntijan kanssa?

Jätä meille viesti, mikäli olet kiinnostunut palveluistamme tai sinulla on kysymyksiä geoenergiaan liittyen. Asiakaspalvelumme ottaa sinuun yhteyttä niin pian kuin mahdollista.
Myymme suoraan ainoastaan yritysasiakkaille.