Tietoa maalämmöstä kiinteistösijoittajalle

Maalämpö laskee kustannuksia ja nostaa kiinteistösi arvoa. Maalämpö on hiilineutraali tulevaisuuden valinta, jolla on mahdollista saada sijoituksellesi jopa 12 %:n tuotto.

Maalämpö parantaa kiinteistön arvoa ja tuottoa

Maalämpö on kiinteistösijoittajalle erittäin kannattava investointi. Se nostaa kiinteistön energiaomavaraisuutta ja arvoa, on käytössä edullinen ja markkinahinnoista riippumaton. Riskit pienenevät, kustannukset laskevat ja ne on myös helpompi budjetoida. Investointi maksaa itsensä takaisin tyypillisesti alle 10 vuodessa. Maalämpö auttaa sinua saavuttamaan kiinteistön hiilineutraaliustavoitteet.

Uusiutuvana ja käytännössä loputtomana energiamuotona maalämpö houkuttelee kiinteistöösi edelläkävijäyrityksiä. Sijoittamalla maalämpöä ja maaviileää hyödyntävään kiinteistöön yritykset voivat pienentää merkittävästi myös omaa hiilijalanjälkeään. 

Rototec toteuttaa menestyksekkäästi isotkin maalämpöhankkeet. 

Konsultointi

Olemme tukenasi kaikissa maalämpöhankkeen vaiheissa alkusuunnittelusta toteutukseen ja loppuraportointiin. 

Maalämpökaivon poraus

Yli 60 000 maalämpökaivon kokemuksella hoidamme kaivojen porauksen aina ammattimaisesti, sujuvasti ja turvallisesti. 

Vertaile eri lämmitysmuotojen päästöjä laskurin avulla

Maalämpölaskuri auttaa sinua hahmottamaan kuinka paljon voit säästää päästöjä maalämmön avulla.

Lue asiantuntija-artikkeleita

Blogimme tarjoaa inspiraatiota ja uutta tietoa maalämmöistä kaikille aiheesta kiinnostuneille. Autamme ymmärtämään, miksi maalämpö ja maaviileä ovat tulevaisuuden valintoja, ja mitä me Rototecillä teemme kestävämmän tulevaisuuden rakentamiseksi.

Rototec-Vihreaa-sijoittamista-ja-energiaomavaraisuutta-ekologisella-maalammolla_featured-img

Lataa kiinteistösijoittajan opas

Maalämmön suosio on ollut kovassa nosteessa viime vuosina sekä taloyhtiöiden että isojen kiinteistöjen lämmitys- ja viilennysmuotona. Monet suuret kiinteistösijoittajat ovat huomanneet maalämpöön siirtymisen edut ilmastolle sekä sijoitussalkulle ja kuinka paljon tuottoa sijoituksesta voikaan saada säästämällä kiinteistöjen energiakuluissa. Lue lisää oppaasta, kuinka paljon tuottoa voit saada kiinteistösijoituksestasi vaihtamalla maalämpöön.

Haluatko keskustella asiantuntijan kanssa?

Jätä meille viesti, mikäli olet kiinnostunut palveluistamme tai sinulla on kysymyksiä geoenergiaan liittyen. Asiakaspalvelumme ottaa sinuun yhteyttä niin pian kuin mahdollista.
Myymme suoraan ainoastaan yritysasiakkaille.