Suunnittelu ja konsultointi

Varmista maalämpöprojektin onnistuminen – Rototecilta saat alan asiantuntevimmat konsultointi-, suunnittelu- ja mallinnuspalvelut.

Konsultoinnilla tuhansien eurojen säästö

Jokaisen maalämpö- ja maaviileähankkeen tavoitteena on täsmällisesti mitoitettu ja toteutettu ratkaisu. Onnistunut ja optimoitu projekti vaatii huolellisesti toteutetun esiselvityksen, koeporauksen, termisen vastetestin (TRT) ja simulaatiot, joiden pohjalta laaditaan mahdollisimman tarkka ja faktoihin perustuva kokonaissuunnitelma. Mitä monimutkaisemmasta ja laajemmasta kokonaisuudesta on kyse, sitä suurempia kustannussäästöjä hyvä ennakkosuunnittelu tuo – vähintään tuhansia, joskus jopa kymmeniä tuhansia euroja.

Halutessasi toteutamme hankkeesi esiselvityksistä toteutukseen ja järjestelmän asennukseen asti yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa. Tutustu konsultointipalveluihimme ja ota yhteyttä.

Konsultoinnin palvelut

Konsultointi ja koulutus

Saat Rototecilta apua ja koulutusta kaikkiin maalämpöhankkeen vaiheisiin liittyvissä kysymyksissä.

Esiselvitys

Esiselvitys varmistaa maalämmön sopivuuden kiinteistön lämmitysratkaisuksi ja vähentää hankkeen taloudellisia ja operatiivisia riskejä.

Suunnittelu

Suunnittelemme haastavatkin maalämpökokonaisuudet yhdessä kumppaniverkostomme kanssa. 

Mittaukset

Rototecilta saat TRT eli termisen vastetestin, lämpökaivojen sijainnin todentamisen ja  muut suunnittelua tukevat mittaukset.

Mallinnukset

TRT:stä saatua  dataa käytetään EED-mallinnusohjelmassa, jolla arvioidaan maalämpökaivokentän riittävyys ja toimivuus.

Lue asiantuntija-artikkeleita

Blogimme tarjoaa inspiraatiota ja uutta tietoa maalämmöistä kaikille aiheesta kiinnostuneille. Autamme ymmärtämään, miksi maalämpö ja maaviileä ovat tulevaisuuden valintoja, ja mitä me Rototecillä teemme kestävämmän tulevaisuuden rakentamiseksi.

Rototec-yhteistyökumppanina-esite

Lataa esite — Rototec yhteistyökumppanina

Sertifioidun kumppanin kanssa geoenergiaprojekti sujuu mallikkaasti suunnittelusta toteutukseen! Esitteessä kerromme tarkemmin siitä, miksi yhteistyö Rototecin kanssa seuraavassa geoenergiaprojektissanne kannattaa.

Haluatko keskustella asiantuntijan kanssa?

Jätä meille viesti, mikäli olet kiinnostunut palveluistamme tai sinulla on kysymyksiä geoenergiaan liittyen. Asiakaspalvelumme ottaa sinuun yhteyttä niin pian kuin mahdollista.
Myymme suoraan ainoastaan yritysasiakkaille.