Geoenergian markkinajohtaja Rototec jatkaa toimintojensa vahvistamista ostamalla Tom Allen Oy:n porausliiketoiminnan

Geoenergian eurooppalainen markkinajohtaja Rototec vahvistaa toimintojaan ostamalla Tom Allen Oy:n porausliiketoiminnan. Kauppa toteutettiin 29.1.2016.

Tom Allen Oy on suomalainen maalämmön pioneeri, joka toteutti ensimmäiset maalämpöasennukset jo 20 vuotta sitten. Tom Allen Oy:n perustaja Thomas J. Allen (Tom Allen) on tehnyt uraauurtaavaa työtä Suomessa maalämpökaivojen porauksen ja maalämpöjärjestelmien alueilla. Nyt toteutuneen liiketoimintakaupan myötä yritys keskittyy vahvemmin maalämmön kokonaisjärjestelmätoimituksiin.

”Tom Allen Oy tulee jatkossa vielä vahvemmin keskittymään KVR-urakointiin maalämpökohteissa. Porausliiketoiminnasta luopuminen oli luontevaa ja keskitymme ydinliiketoimintaamme. Rototec tulee olemaan tärkeä yhteistyökumppanimme ja antaa meille mahdollisuuden laajentua Pohjoismaissa.” toteaa Tom Allen Oy:n toimitusjohtaja Christian Sarkala.

Tom Allen Oy:n keskittyessä KVR-urakointiin tekee se tulevaisuudessa yhteistyötä Rototecin kanssa maalämmön poraukseen liittyvissä toiminnoissa. Rototec ja Tom Allen Oy tulevat yhdessä panostamaan myös toimialan kehitykseen.

”On ollut kunnia tehdä tämä kauppa, sillä Tom Allenin ja hänen yrityksensä vaikutus koko alalla on ollut valtava.”, toteaa Rototecin konsernijohtaja Mikko Ojanne.

Tarve uudistaa suurten kiinteistöjen kuten koulujen, sairaaloiden ja kauppakeskusten energiaratkaisuja kasvaa jatkuvasti ja nyt toteutettu kauppa vahvistaa Rototecin mahdollisuuksia vastata lisääntyvään kysyntään.

Lisätiedot ja haastattelut:
Jouni Salakari
Rototec Oy:n toimitusjohtaja
040 500 8285
jouni.salakari@rototec.fi

Christian Sarkala
Tom Allen Oy:n toimitusjohtaja
020 7737 303
christian.sarkala@tomallen.fi

Mikko Ojanne
Rototec-konsernin toimitusjohtaja
+46 70 9521481mikko.ojanne@rototec.se

Rototec on Euroopan suurin geoenergiaratkaisujen toimittaja. Geoenergia on kallioperästä, maaperästä tai vesistöstä kerättävää energiaa, jonka avulla voidaan sekä lämmittää että viilentää kiinteistöjä. Rototecin palveluvalikoima kattaa koko prosessin konsultoinnista asennukseen. Rototec toimii kaikissa Pohjoismaissa ja sen liikevaihto vuonna 2015 oli 31 miljoonaa euroa.

Share:

Haluatko keskustella asiantuntijan kanssa?

Jätä meille viesti, mikäli olet kiinnostunut palveluistamme tai sinulla on kysymyksiä geoenergiaan liittyen. Asiakaspalvelumme ottaa sinuun yhteyttä niin pian kuin mahdollista.
Myymme suoraan ainoastaan yritysasiakkaille.