Konsultointi ja koulutus

Tarjoamme asiakkaillemme apua, konsultointia ja koulutusta kaikkiin maalämpö- ja maaviileähankkeeseen liittyvissä kysymyksissä.

Konsultointia projektin kaikissa vaiheissa

Autamme asiakkaitamme maalämpöhankkeiden kaikissa vaiheissa: projektin aloituksessa, suunnittelussa, tarjouspyyntöjen valmisteluissa ja esimerkiksi henkilöstön koulutuksessa. Aiheena voivat olla esimerkiksi

  • kiinteistön energiatehokkuuden parantaminen
  • maalämpöhankkeen konsultointi tarjouspyyntöjä varten
  • tarvittavat lupahakemukset
  • vikatilanteiden ja ongelmien selvittäminen
Räätälöityjä ja maksuttomia koulutuksia

Räätälöityjä ja maksuttomia koulutuksia

Järjestämme asiakkaillemme räätälöityjä luentoja ja koulutuksia kaikista maalämpöratkaisuihin liittyvistä aiheista. Koulutukset järjestetään asiakkaan toiveiden mukaisesti joko lähikoulutuksena tai esimerkiksi webinaarina.

Koulutuksen sisältö määritellään kohderyhmälle sopivaksi yhdessä asiakkaan kanssa. Koulutamme laajasti yleisistä perusteemoista hyvin yksityis- ja toimialakohtaisiin teemoihin, joiden tarkoitus on perehdyttää asiakkaan työntekijät tarkasti jonkun tietyn aiheen osaajiksi.

Tarjoamme yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa myös kaikille avoimia maksuttomia webinaareja ja koulutuksia. 

Konsultoinnin palvelut

Konsultointi ja koulutus

Saat Rototecilta apua ja koulutusta kaikkiin maalämpöhankkeen vaiheisiin liittyvissä kysymyksissä.

Esiselvitys

Esiselvitys varmistaa maalämmön sopivuuden kiinteistön lämmitysratkaisuksi ja vähentää hankkeen taloudellisia ja operatiivisia riskejä.

Suunnittelu

Suunnittelemme haastavatkin maalämpökokonaisuudet yhdessä kumppaniverkostomme kanssa. 

Mittaukset

Rototecilta saat TRT eli termisen vastetestin, lämpökaivojen sijainnin todentamisen ja  muut suunnittelua tukevat mittaukset.

Mallinnukset

TRT:stä saatua  dataa käytetään EED-mallinnusohjelmassa, jolla arvioidaan maalämpökaivokentän riittävyys ja toimivuus.

Lue asiantuntija-artikkeleita

Blogimme tarjoaa inspiraatiota ja uutta tietoa maalämmöistä kaikille aiheesta kiinnostuneille. Autamme ymmärtämään, miksi maalämpö ja maaviileä ovat tulevaisuuden valintoja, ja mitä me Rototecillä teemme kestävämmän tulevaisuuden rakentamiseksi.

Rototec-yhteistyökumppanina-esite

Lataa esite — Rototec yhteistyökumppanina

Sertifioidun kumppanin kanssa geoenergiaprojekti sujuu mallikkaasti suunnittelusta toteutukseen! Esitteessä kerromme tarkemmin siitä, miksi yhteistyö Rototecin kanssa seuraavassa geoenergiaprojektissanne kannattaa.

Haluatko keskustella asiantuntijan kanssa?

Jätä meille viesti, mikäli olet kiinnostunut palveluistamme tai sinulla on kysymyksiä geoenergiaan liittyen. Asiakaspalvelumme ottaa sinuun yhteyttä niin pian kuin mahdollista.
Myymme suoraan ainoastaan yritysasiakkaille.