Geoenergiayritys Rototec on ostanut energiaratkaisujen suunnitteluyrityksen Konsulttitoimisto Enersys Oy:n

Euroopan suurin geoenergia-alan yritys Rototec Holding Oy (Rototec Group) on ostanut Suomessa uusiutuvien energiaratkaisujen suunnitteluyrityksen Konsulttitoimisto Enersys Oy:n, joka jatkaa toimintaansa ennallaan erillisenä yrityksenä ja yrityksen nimi pysyy samana.

Konsulttitoimisto Enersys Oy on toiminut vuodesta 1985 alkaen lämpöpumppujärjestelmien parissa. Yritys tarjoaa muun muassa maalämpöprojekteihin erilaisia asiantuntijapalveluita kuten teknisiä ja taloudellisia selvityksiä, suunnittelua, projektinhoitoa sekä urakoiden kilpailutusta ja valvontaa. Yritys tarjoaa myös käyttötukipalvelua, jolla varmistetaan maalämpöjärjestelmän optimaalinen toiminta koko elinkaaren ajalle.

Konsulttitoimisto Enersys Oy:n asiakaskunta koostuu yksityisen ja julkisen sektorin kiinteistönomistajista, sekä rakennusyhtiöistä, että suunnittelutoimistoista. Toimialueena on tällä hetkellä koko Suomi.

”Rototec Groupin tavoitteena on kasvaa, niin orgaanisesti, kuin yritysostojenkin kautta ja tämä yrityskauppa mahdollistaa entistä isompien kiinteistöjen siirtymisen geoenergiaan hyvin. Isojen yritysten projektit ovat kasvaneet viime vuosina ja suunnittelutarpeet ovat kasvaneet samalla. Tällä kaupalla pystymme tukemaan asiakkaitamme entistä paremmin heidän projekteissaan”, kertoo Mikko Ojanne, kehitysjohtaja, Rototec Group.

”Olemme erittäin tyytyväisiä tähän kauppaan, joka auttaa yritystämme kasvamaan ja laajentumaan. Haluamme jatkossakin tarjota erittäin laadukasta ja asiantuntevaa uusiutuvien energiajärjestelmien suunnittelua kaikenkokoisille yrityksille ja taloyhtiöille, jotta voimme edesauttaa hiilineutraalia tulevaisuutta”, sanoo Matti Simppala, toimitusjohtaja, Konsulttitoimisto Enersys Oy.

Konsulttitoimisto Enersys Oy:n palveluiden perustana on korkea osaaminen talotekniikan eri osa-alueilta sekä erikoistuminen suuriin ja keskisuuriin järjestelmiin, joissa yhdistyvät lämmitys-, jäähdytys- ja erilaiset lämmönlähteet.

Lisätietoja:

Joanna Viileinen, markkinointi-ja viestintäpäällikkö, Rototec Group, joanna.viileinen@rototec.fi tai 040 538 33 66

Ja kuvia: https://material.rotomap.fi

Rototec Group
Rototec on Euroopan suurin geoenergiaratkaisujen toimittaja ja alan innovatiivinen uudistaja. Geoenergia on maaperästä kerättävää uusiutuvaa energiaa, jonka avulla voidaan sekä lämmittää, että viilentää kaikenkokoisia kiinteistöjä. Rototecin kokonaisvaltainen konsepti kattaa koko prosessin energiajärjestelmän konsultoinnista ja suunnittelusta asennukseen. Vuonna 2007 perustettu Rototec toimii kaikissa Pohjoismaissa ja sen liikevaihto vuonna 2019 oli 56,7 miljoonaa euroa. www.rototecgroup.com

Konsulttitoimisto Enersys Oy
Konsulttitoimisto Enersys Oy on asiantuntija- ja suunnittelutoimisto, joka tarjoaa palveluita uusiutuviin energiamuotoihin koko elinkaaren ajalle. Enersys on toiminut vuodesta 1985 alkaen lämpöpumppujärjestelmien parissa. Palveluiden perustana on korkea osaaminen talotekniikan eri osa-alueilla, mukaan lukien kylmätekniikassa. Palvelukokonaisuus räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Lisätietoja www.enersys.fi/

 

Share: