Rototec jatkaa kasvua hankkimalla Upplands Borrteknik Oy:n

Geoenergian eurooppalainen markkinajohtaja Rototec-konserni jatkaa kasvuaan ja vahvistaa toimintojaan ostamalla ruotsalaisen Upplands Borrteknik AB:n. Kauppa toteutettiin 30.9.2016.

Upplands Borrteknik toimii Tukholman pohjoispuolella. Yrityksellä on paljon yhtäläisyyksiä Rototecin kanssa: voimakas kasvu ja uusi konekanta. Konsepti sopii hyvin yhteen Rototecin kanssa. Yhtiöt tulevat yhdessä laajentumaan geoenergia-alalla.

”Geoenergia kasvaa voimakkaasti Pohjoismaissa ja meille on tärkeää olla jatkuvasti kehityksen kärjessä, kehittää alaa, kuunnella asiakkaita ja tarkkailla markkinoiden kehittymistä. Kaupan myötä Rototec vahvistaa asemaansa Ruotsissa ja luo pohjaa tulevaisuuden kehitykselle. Tulemme tekemään muitakin vastaavia hankintoja, näemme sen luonnollisena askeleena markkinan vahvistamisessa.” kertoo Rototec Groupin toimitusjohtaja Mikko Ojanne.

Upplands Borrteknik AB:sta tulee kaupan myötä osa Rototec-konsernia, joka toimii Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yrityksen omistajasta Mikko Wedínistä tulee Rototecin osakkeenomistaja ja työntekijät jatkavat Rototecin organisaatiossa.

”Me olemme kasvaneet yhtä hyvin kuin Rototec, mutta pienemmässä mittakaavassa. Meille oli luonnollista siirtyä osaksi Rototecia. Tulemme yhdessä kasvamaan geoenergia-alalla.”, toteaa Upplands Borrteknik AB:n toimitusjohtaja Mikko Wedín.

Uusiutuvien energiaratkaisujen tarve suurissa kiinteistöissä kuten kouluissa, sairaaloissa ja kauppakeskuksissa kasvaa koko ajan. Nyt tehty kauppa vahvistaa Rototecin mahdollisuuksia vastata lisääntyneeseen kysyntään.

Lisätietoja ja haastattelut:

Mikko Ojanne
toimitusjohtaja, Rototec Group
+46 70 9521481
mikko.ojanne@rototec.se

Rototec on Euroopan suurin geoenergiaratkaisujen toimittaja ja alan innovatiivinen uudistaja. Geoenergia on maaperästä kerättävää uusiutuvaa energiaa, jonka avulla voidaan sekä lämmittää että viilentää kaikenkokoisia kiinteistöjä. Rototecin kokonaisvaltainen konsepti kattaa koko prosessin energiajärjestelmän konsultoinnista asennukseen. Vuonna 2007 perustettu Rototec toimii kaikissa Pohjoismaissa ja sen liikevaihto vuonna 2015 oli 31 miljoonaa euroa. www.rototec.fi

Share: